Pöö! 

Kirjoittelenpa taas vähäsen. Monniska istuu juuri nyt sylissä häiritsemässä joten älkää ihmetelkö jos on kirjoitus virheitä :).

Käytiin katsomassa Julia kamuni kanssa New Moon elokuva, joka on siis jatko- osa kamalaakin kamalammalle edwardin ja bellan rakkaustarinalle.

En ole ikinä ymmärtänyt mikä siin Eetvartissa on niin ihanaa! Siis jätkän naama on kuin jollain ihme nuijalla runnottu... Lisäksi ällöttävä limainen puhe tyyli ja Bellan ja Edwardin omituinen kankea suhde on rasittavaa katsottavaa. Mikseivät he puhua toisilleen avoimesti ja olla iloisia? Itseasiassa en niin ensimmäisessä kuin toisessakaan elokuvassa ole nähnyt päähenkilöiden välillä yhtäkään järkevää keskustelua!

Kyllä se Bella olisi minun mielestäni saanut valita sen Jacob inkkaripojan :)! Siis Jacobhan oli komea ja ruskettunut ja lihaksikas ja rento... Kun taas vastakohtana limainen luikero Edward! Hyi kun olen nyt pinnallinen... :D mutta juu... Pakko tehdä sama kuin julle ja laittaa näistä kahdesta henkilöstä kuvat tänne ihan vain vertailunvuoksi jos joku ei ole sattunut elokuvia näkemään ...

 

 

 

Kuvat ei siis tosiaankaan mitenkään puolueellisesti valittu tai mitään! 8) Mutta kuka voi tosissaan väittää että tuo ylempi kuva on parempi hä!?

 

Joo ja sitten jotain muutakin asiaa :). Tein hienon videon serkulleni kouluun johonkin kuvistyöhön! Siitä ttuli upea super taiteellinen video.. Odotanpa vaan että sen saa omalle koneelle.. :D

Mona ei ole vähään aikaan saanut tehdä oikeastaan mitään ihmeellisempää.. Lenkkeilyä ja on se käynyt sukulaisilla ja kavereilla kyläilemässä jokusen kerran minun kanssa :). Monski on ikävästi vähän nilkuttanut toista takajalkaa... Näkee selvästi että se varoo sitä, mutta muuten tosi reipas se on ollut ja kävelee ihmeen reippasti aina lenkeilläkin.

Jajaja... Meikä värjäsi hiukset suklaanruskeaksi ja kerrostutti ne :). Ennehän ne olivat vaaleat... Ja sitten puhelinkin hajosi lopullisesti. Ja lisäksi sain vielä harjoittelu paikan 4 viikon harjoittelujaksolle, niinkin hienosta paikasta kuin Hotelli Helsingistä jonne BB- asukkaat aina laitetaan nukkumaan häädön jälkeen :D. Käytiin siellä kaikenlisäksi tänään, kun hotellissa oli yöpymässä ilmeisesti useampi tämän kauden asukas...

P.S MISSÄ LUMI?!