Vain vähän sen jälkeen, kun olin kirjoittanut viimeisimmän blogi merkintäni, alkoivat hälyttävät oireet....

 

Aloin yskiä ja nuhasta tuli sietämätön. Päivän yskimisen jälkeen nousi kuume. Kuume oli korkeimmillaan 39,3 astetta. Eli olen ollut koko viimeviikon sairaana, sairastin sikainfluenssan. :(. Se oli äärimmäisen tylsää, ärsyttävää, turhauttavaa jne. jne. Vihaan sairaana olemista. Mikään ei ole tylsempää kuin istua sisällä, kun ulkona paistaa aurinko ja on satanut kauniisti lunta kaikkialle. Ainoa ulkoilu oli lääkärireissu kun kuume ei alkanut laskea. Lääkärissä jouduin jonottamaan liian kauan seisten ja kun viimein pääsin tiskille niin upeaa , melkein pyörryin. Silmissä vain sumeni kun keskustelin vastaanottotiskin takana olevan henkilön kanssa.

No, sen jälkeen kun vastaanottotiskin takana työskennellyt rouva oli taluttanut minut istumaan niin palvelu parani huomattavasti :D. Sain lääkkettä ja vettä ja joku ystävällinen hoitaja kävi kyselemässä miten voin.

Lääkäristä sain sitten sitä tamiflu lääkettä 5 päivän kuurin, ja se auttoi hyvin, enää on vähän yskä ja nuha, mutta kuumetta ei ole ollenkaan. Että näin.. Mutta älkää siis perusterveet ihmiset turhia panikoiko possunuhan takia! Ihan perus kuume nuha tauti, joka hoituu ihan hyvin kun muistaa syödä lääkkeensä :).

-----------------------------------------------------------------

Nytkun olen terve, suuntasin tietysti ensimmäisenä nauttimaan ulkoilmasta. Mutta juuri minun tuuriani, kaunis lumi on enää kasa rumaa harmaata loskaa... V*ttuilua sanon minä!

Jokatapauksessa olin eilen ulkona ja otin hieman valokuviakin, jotka ihme kyllä sain kerrankin koneelle, aikaisemmin kuin puolenvuoden päästä kuvauspäivästä :).

Elikkä tässä niitä tulee, kylmästä johtuen suurin osa kuvista kylläkin aika surkeita otoksia.

 

:P Siilistä ei päästä eroon, se esiintyy itsepintaisesti melkein jokatoisessa Mona kuvassa...

Profiilikuvaa Monskista, väritys jotenkin omituinen kuvassa?

Sitten vähän tämmöinen tunnelma kuva, en tosin tiedä miksi taustasta tuli tuon värinen :O...

Mona söi lenkillä koko ajan lunta... Kai se on sille jonkinlainen korvike kun ei ole heinää :D. Lisäksi käytiin minikokoisessa metsikössä vähän talsimassa...

Ja siinä on... koira ja puu... Oli vaan kivasti sulaa tuon puun ympärillä niin piti ottaa kuva :)

 

Ja illalla sitten katsottiin leffa, joku ihme robin hood parodia, oli ihan ok leffa, ei kovin uusi kylläkääm.... :D. Jouduttiin katsomaan se ilman tekstejä, koska meille on joku nero hankkinut uuden dvd soittimen ilman kaukosäädintä... Tiedä sitten mistä sellainen neronleimaus tullut ...

Tuossa vielä ko. leffan kansi :) ... Jos jotakuta kiinnostaa...