Kameran johto löytyi! VIIMEIN! :) Ja nyt yritän YRITÄN kovasti, olla hukkaamatta sitä taas. Yritän saada kuvia koneelle mutta kameran paristot eivät suostu toimimaan niin en ole vielä saanut kameraatia päälle.

Pieni tovi on vierähtänyt viime kirjoituksesta, mutta ei se mitään :P. Ei tässä kummempia ole päässyt käymään. Bella on trimmattu, tosin se ei ole siitä mihinkään muuttunut. Pientä siistimistä vain tehtiin sille.

Monan olen opettanut haukkumaan käskystä :D. Se temppu rupeaa tosin pidemmän päälle rassaamaan jostain syystä muiden ihmisten hermoja. Jajaja... Halloween oli ja meni. Itse en mikään halloweenin ystävä ole, mutta onpahan siinä tekosyy juhlia ;). Ja sunnuntaina oltiin Jullen ja Iitan kanssa lenkkeilemässä. Ihme ja kumma Mona ja Iita ei tapelleet ollenkaan. (Ne ovat nykyään melkein kavereita :D) Ja Julle otti kuvia Monskista. Toivottavasti lähettelee niitä piakkoin.

Niin ja sellaistakin kivaa kävi että sain uuden takin ja ihanat kengät ja villaneuleen ja farkut. Kun käytiin shoppailemassa tuossa viime viikolla. Ja eilen kävin Jullen kanssa myös jumbossa ja syötiin cittarin ihanaa patonkia :P! Myyjäkin oli todellinen asiakaspalvelija! Jutteli meille kivasti ja valitsi vielä parhaat patongit meille! Lisäksi kittasin pari kuppia kahvia kun sitä sai juoda yhdellä maksulla niin paljon kuin tahtoi.

Niin ja kokeita on koulussa tullut jo aikoja sitten takaisin. Meikäläisen upea suoritus lukiomatematiikan osalta: koko kokeesta 1piste! Ja siis maksimi pisteet yhdestä tehtävästä oli 6 pistettä, eli suomeksi ei yhtäkään tehtävää oikein. Mutta läpi meni kotitehtvä monisteen ansiosta kuitenkin tuo kurssi.

Englanti on pysynyt hienosti kolmosena ja muutkin aineet suht ok. olleet....

Eipä tässä muuta.. Nyt kun kameran johto on löytynyt niin odottelen vaan että patterit lataa niin saan ehkä viimein niitä kuvia koneelle :P