Nonniin! 

Pakkaset ja lihominen vain jatkuu ja koska sää on näin kylmä niin rakas  hauvani on päättänyt ilmeisesti tosiaan saada samanlaisen rasvapeitteen kuin sorsat. Mona on siis kehittänyt itselleen täysin uuden ja ärsyttävän tavan, jos jätän sen yksin huoneeseeni vähäksi aikaa, se kiipeää pöydälle, ja vie sieltä ruoat mukanaan!

Ja jos pöydällä ei ole mitään, työntää pullamössösankarimme päänsä urheasti roskakoriin ja pelastaa sieltä kaikki mahdolliset muruset. Tällaista se ei ole siis ikinä ennen harrastanut, erittäin harvoin se on saattanut omia namejaan napata jos ne on esillä ollut, mutta ei se koskaan aiemmin ole tällaista tehnyt.

Kaikki alkoi luultavasti siitä kun laskiaissunnuntaina kävin tietokoneella toisessa huoneessa, ja kun tulin takaisin, oli Mona syömässä laskiaispullan puolikasta jonka olin jättänyt pöydälle. Tai siinä oli oikeastaan enemmän kuin puolet, koska en syönyt siitä kuin pari haukkua, kun en oikein pullan ystävä ole.

On muuten täyttä potaskaa etteivät koirat tiedä tehneensä väärin! Mona oli aiemmin nähnyt kun söin sitä pullaa joten se varmasti tiesi että se oli minun! Ja kun tulin huoneeseen en nähnyt mitä se teki ja sanoin sille ystävällisesti että: Ai kuka se siihen lattialle on mennyt makoilemaan, Mona ei tapansa mukaan heiluttanut häntäänsä vaan livisti korvat luimussa alakertaan! Silloin huomasin sen pullan, ja kun menin alakertaan niin koira oli kyllä niin mielinkielin että voi sentään. Eli se AIVAN VARMASTI tiesi että oli syyllinen. En tosin milläänlailla kurittanut sitä, ei se olisi mitään auttanut...

Hieman sen jälkeen Mona päätti kokeilla onneaan toistamiseen, tällä kertaa se varasti leivän, sitä se tosin ei kerennyt syömään kokonaan, ehdin paikalle ennen kuin koko leipä oli sen suussa. Ja eilen illalla Mona sitten päätti varastaa muffinssin pöydältä ja söi samalla suurimman osan siitä muffinssi paperistakin! Jälleen hyvin syyllisen oloinen koira. En kyllä enää mitään jätä sen näkyviin! 

Juu ja nyt meille tuli putkimies, Bella meinasi syödä miesparan elävältä, ku ovi oli auki ja Bella alakerrassa ja mies ei ajatellut kahta kertaa ennen kuin avasi oven :)! No onneksi ehdin juosta Bellan kiinni juuri ajoissa. Nyt molemmat koirat on turvallisesti makuuhuoneen oven takana, ei sillä että Mona mitään tekisi, se juoksi käskystä yläkertaankin pois putkimiehen luota, se on siellä makuuhuoneessa ihan vaan Bellan seurana.

Eipä tässä muuta :).. Minä yritän parantaa naamaani joka on jonkun rasvan (jolle olen allerginen) takia aivan punainen ja kuivunut .

Hauskaa pakkastenjatkoa !

Kuvia tulee kunhan löydän kameraan uudet akut!