Joo eli tässä on ollut kamalasti tekemistä koko kesän (kesätöitä jne jne jne...) Joten en ole saanut aikaiseksi tänne kirjoittaa yhtään mitään.

Paljon on tapahtunut tässä kesän kuluessa. Mona sai jokin aika sitten ampiaisen tms. piston ja päätyi tiputukseen eläinlääkäriin. Monnille tyypilliseen tapaan, ei shokki kestänyt kuitenkaan kauaa. Ja  haettaessa monni kulta oli siellä haukkumassa ja häiritsei koko eläinlääkäri asemaa...

Sitten kävi jotain paljon ikävämpää... Monan vatsaan ilmestyi tosi iso kasvain joku aika sitten. Ollaan ravattu melko reippaasti eläinlääkärillä viime aikoina. No kaikki olivat jo "valmiita" siihen etää Mona pitäisi lopettaa ja mietitittiin vain etää milloin jne.. No sitten käytiin eläinlääkärillä vielä kerran, Monan kunto oli mennyt tosi nopeasti tosi huonoksi ja oletettiin että se johtui syövästä. No, eläinlääkäri päätyi siihen että Monalla on kohtutulehdus. Ja antoi antibiootit. Ja KAPPAS KAPPAS!! Monniponni kulta alkoi piristyä ja nyt Mona on ollut reipas ja käynyt uimassa ja vaikka mitä !! =) 

Mona osaa aiheuttaa kamalaa huolta ja pelkoa minulle! Ja aina kun luulen että se kuolee ja olen jo kerennyt ilmoittaa kaikille ettei Mona enää kauaa elä; se vain paranee ja on taas oma hölmö itsensä...

On se niin ihana koira <3!

Lisäksi Mona sai uudet kipulääkkeet nivelrikkoon ja käy nykyään aika lyhyitä lenkkejä, koska jalat on kuitenkin tosi kankeat, onhan hauvalla ikää jo vaikka kuinka.

 

Itse olen taas raatanut niskalimassa kesätöissä ja se on uuvuttanut ihan täysin. En malta odottaa että työt loppuu. Nukun varmaan viikon putkeen.. -.- Ja ostan uuden kameran! hehe. Lisäksi minulla oli synttärit joita en ole kerennyt vielä pahemmin juhlia töiden takia tosin... juujuu ja ei tässä muuta ihmeellistä oman tietokoneen sain =)! Jos ten siitä ole tänne vielä kirjoittanut.. en muista hm.. Jajoo niin öm. Kuvia vannon etää laitan ennen heinäkuun loppua. Tämä kone vaan on niin kökkö etten ole jaksanut niitä ladata tänne jne jne..

 

Joo ei tässä muuta nauttikaa helteistä !