Elikkä blogissa on nyt uusi pohja :). Blogipohja on peräisin täältä.

Uuden ulkoasun myötä blogin sisältökin uudistuu :). Elikkä keksityn vielä entistä enemmän valokuvaukseen. Lisäksi blogiin tulee enemmän juttua myös omista tekemisistäni, mielipiteistäni ja ajatuksistani yleensä. Monan kuulumiset tietysti ovat olennainen osa blogia, eihän pikku Onniskaa olla unohtamassa. Innostuin vain tästä kirjoittamisesta kun näin hienon pohjan löysin blogiin, että tahdon omiakin juttuja kirjoitella tänne.

-------------------------------------

Elikkä uusimpia kuulumisia :D. Eilen imuroin isän luona koko talon ja Onska seurasi uskollisena imurin perässä, mutta pysytteli kokoajan turvallisen välimatkan päässä.

Olen vähän aikaa sitten vaihtanut huonetta veljen kanssa. Huoneessani on tällä hetkellä punainen iso ainakin kahdeen hengen nojatuoli, kirjoituspöytä, karvamatto ja sänkyni :). Lisäksi yhtä nurkkaa koristaa Monan häkki, joka on punaisen maton päällä.

Ainoa huono puoli huoneessa on, että siinä on kammottavan väriset, ällöttävän oranssit kaapit, jotka tosin ovat menossa vaihtoon :). Siihen asti peittelen kaappeja epämääräisillä kuvilla ja lehtileikkeillä. Vihaan julisteita joten niitä ei sinne tule. Kuvia laitan heti kun saan niitä otettua.

-----------------------------------------------------

Eilen löysin ihanan kuvanmuokkaus ohjelman! Ja innostuin kovasti laittamaan nimeäni ottamiini kuviin ja parantelemaan kuvien värityksiä.

Oma kamerani on ikävä kyllä edelleen siskollani, olen monta kertaa lähettänyt viestiä että toisi kameran takaisin, mutta ei vain ole vastausta kuulunut.... Joten piti tyytyä muokkaamaan vanhoja kuvia.

Elikäs tässäpä meikän aikaansaannokset (tai osa niistä :D):

Kuva on otettu Jumbon katolta auringonlaskun aikaan :D. Oltiin kavereiden kanssa katsomassa flamingon 1 vuotis ilotulitusta.

Tässä Monski on ranskassa ja katselee kahvilalle päin :).

Ranskassa talomme pihassa oli tällaisia kukkasia

Mökiltä otettu lempikuvani monasta ikinä. En tajua miten valot menivät noin hauskasti.

Sauna open airista (oli mahtava keikka)

Mona syksyllä :). Lempilelu urpo siili suussa of course!

Joen rantaa ranskassa, yksi lemppari kuvistani

Korkeasaaressa, niin surullisen näköinen pikkuinen.

Oma silmäni :) On siis tuollainen vihreä.

Ja sitten vielä laiskiainen, korkeasaaresta myös tämä kuva.

-------------------------------------------------------

Tänään oli koulussa aineina lukiomatematiikkaa, lukiosuomea ja liikuntaa.

Olen aivan surkea matikassa... Mutta laskin tänään tunnilla yhden laskun ihan itse :D. Mikä on sinänsä ihme. En ole koko kurssin aikana laskenut kuin kaksi laskua itse. Ja jos totta puhutaan en ole edes kirjaa ostanut.... Taitaa jäädä matematiikka kirjoittamatta.

Liikuntatunnilla toinen liikunnanopettajista innostui esittelemään minulle mitkä kuntolaitteet parantaisivat jalkani kuntoa :D. Kävin nimittäin viime viikolla lääkärissä ja kahden vuoden lääkärikierteen jälkeen sain viimein diagnoosin jalan kipuiluun: Yliliikkuvat nivelet. Elikkä kun nilkka on kiero ja taipuu sisäänpäin se kipeytyy ja opettaja sitten ystävällisesti opetti kuntolaitteiden käyttöä, että nivelet vahvistuisi :).

Kotiin pääsin vasta puoli viiden aikaan, en nimittäin asu kovin lähellä koulua... Ja aivan ihanaa.. Kotona on menossa remontti ja saan tyhjentää puolet akvaariosta, että se saadaan siirrettyä toiseen huoneeseen. no tulipahan samalla sisustettua koko vesiloota uudestaan. Kuvia siitäkin lisään heti kun siskoni vaivautuu palauttamaan kamerani...

Minullapa on muuten uudet stereot <3! Ei meinattu kaupassa ymmärtää miksi halusin juuri ne kun miesmyyjä yritti myydä minulle rumia olohuonesteroita vähän kalliimalla kun siinä niissä oli kuulema parempi äänentoisto tjtn. Mutta minä olen naisen logiikalla sitä mieltä että tottakai otan vähän halvemmalla ne paremman näköiset stereot. Tällaiset sitten tuli ostettua eikö ole ihaaanat :D. Nuo kajarit siis puun näköistä mustaa ja sillälailla :: 

Lisäksi sain postissa huutonetistä tilaamani levyn! :). Skid Row:n Slave to the grind saapui piristämään päivääni. Lisäksi tilasin huuto netistä tänään Zen Cafen Idiootti levyn :). Neljällä eurolla lähti. Eli ostakaa ihmiset hyvät käytettynä tavaraa (tai levyt levykauppa ÄXÄSTÄ! pilomainontaa, mutta ei voi mitään hahah :))

----------------------------------------------------------

Mutta siis ei tässä muuta kameraa ja uusia kuvia odotellessa...