:)

Viime kirjoituksesta on jonkun aikaa taas ja tässä välissä on tapahtunut paljon...

Esimerkiksi kamerani hävisi ja löyti onneksi ehjänä :). Lisäksi kännykkäni hävisi ja löytyi, se ei tosin ole kovin ehjä enää...

Mona onnistui tuossa joku aika sitten napsauttamaan kokonaisen varpaankyntensä irti... Sillä on nyt sitten tassussa reikä. Näyttää varsin kauniilta kun sillä on muuten suht. pitkät kynnet ja sitten toisessa etuttassussa vain möllöttää reikä. Tämä kaikki tapahtui niin, että kun olin Monskin kanssa lenkillä, heittelin sille siiliä, niin Monahan sitten päätti jarruttaa etutassujensa varaan asfaltilla, kuten se aina tekee kun ei osaa hiljentää vauhtiaan. Mona siis töksähti täydestä vauhdista kyntensä päälle koko painollaan ja niin se kynsi sitten (luultavasti) napsahti irti.

Minähän en mitään vielä silloin huomannut, eikä huomannut Monakaan. Koira vaan jatkoi matkaa kun ei mitään kunnes tajusin, että lumessa on kamalasti verta. Ei Mona ontunut tai mitään kuitenkaan. No, nostin sen syliin katsoin että toinen etutassu on veressä, vilkaisin tassua ja sitten kipitettiin äkkiä kotiin laittamaan laastaria.

No ensin paketoitiin Monan tassu ihan vain paperilla, kun ajateltiin että verenvuoto loppui jo. No Mona viisaana koirana sitten osoitti meille että vielä tulee tassusta verta ja länttäsi sen keskelle valkoista nojatuolia ja sitten vielä veti tassullaan siistin viivan siihen nojatuoliin. Veri oli siis mennyt paperipaketista läpi. No sitten vaihdettiin taktiikkaa ja pidin haavaa ylöspäin paaaljon pidempään kuin aluksi ja siihen laitettiin laastari, paperia, paperi teipillä kiinni ja sitten vielä sukka teipillä kiinni jalkaan. Eipähän enää tullut verta.

Nyt Mona on kunnossa :). Eipä se missään vaiheessa tainnut pahemmin edes tajuta että jalasta lähti kokonainen kynsi.

 

Ja joulusta sitten vielä.. Jouluhan on ihan kohta :)! Itsellä alkaa loma vasta 22.12, mutta ei se mitään koska loma on sitten vähän pidempi. Joululahjoista on tullut pienoinen ongelma kun olen niin huono keksimään mitään... Ainakin piparitaloa olen väsäämässä yhdella kaverille. Siitä sitten tulossa kuvia kun olen sen valmistanut.

En malta odottaa joulua! Koska olen suunnaton jouluruokien ystävä 8)! Lisäksi jouluuni kuuluu hautausmaalla käyminen ja lumiukko ohjelman katsominen tv:stä (en tule ikinä pääsemään siitä). En varmaan ennen joulua kerkeäkkään tänne kirjustelemaan pahemmin, mutta...

HAUSKAA JA ONNELLISTA JA ILOISTA JOULUA KAIKILLE :)!