Joo eli taas on vierähtänyt kamalan pitkä aika siitä kun viimeksi kirjotin...

Syytän koulua.. Vaikkei siellä mitään tehdäkkään :D.

Koirille kuuluu hyvää, Mona nauttii keväästä täysin rinnoin ja tykkää juoksennella pihalla, kun lumet on alkanut sulaa, lisäksi ollaan tehty vähän pidempiä lenkkejä, metsässäkin käytiin viikonloppuna, mutta siellä on vielä niin paljon lunta että sinne mennään uudestaan vasta toukokuussa.

Bella pullukka taas trimmattiin viikonloppuna ja se näyttää taas kääpiösnautserilta :). Koko talven se on ollut oikea karvakasa. Kuvia otan heti, kun saan kamerani takaisin siskoltani --> aina kun kirjoitan tänne niin se kamera on jossain. Hmm..

Monnistakin olen ottanut kuvia, jotka pääsevät myös koneelle kunhan kameraati palaa kuvioihin.

Ja sitten tähän suureen ilouutiseen!

Talvella kadotin jotain Monalle erittäin tärkeää ja rakasta, nimittäin siilin. Siili katosi, kun heittelin sitä Monnille pihatiellä, ja se lensi erään naapuritalon edessä olevaan super isoon lumikasaan ja katosi sinne. Etsin sitä talvella Monan kanssa monta kertaa mutta mistään ei löytynyt.. Nyt kun lumet on sulaneet ja kävin monan kanssa lenkillä, muistin vain yhtäkkiä että siilihän oli tuolla ja nyt lumet on sulaneet, käskin Monnisen etsiä ja meni vain hetki, kun se tuli takaisin siili suussaan. Se oli jotenkin niin hellyyttävää, Mona ei laskenut siiliä koko lenkin aikana suustaan :)! 

Siili on siis ainoa lelu millä Mona aina tahtoo leikkiä, vaikka olisi miten väsynyt tms. Se tykkää muutenkin pureskella ja natustaa omaa pikku siiliään. Se oli kyllä ehdottomasti Monan kevään paras juttu, että siili löytyi.

 

Itselleni kuuluu superhyvää, sain nimittäin kesätöitä! Lisäksi koulussa on menossa viimeinen jakso.

Lisäksi tein päätöksen jättää karkit ja suklaan pois ruokavaliostani ainakin heinäkuuhun asti. Lisäksi kahvia yritän vähentää. + Ulkoilen tms. teen jotain liikunnallista väh. 1h päivässä!

Että näin :D Ja kuvia siis tulloo kunhan saan sen kameran ja jaksan latailla ne kuvaset koneelle!