Niin siis en ole aikoihin kirjoittanut mitään.

Syy on yksinkertainen, joka kerta kun olen tämän sivun avannut tämän vuodatusnetin niin olen ajattelut että eihän minulle ole mitään kirjoitettavaa! Jotain arkipäiväisiä pikkujuttuja tietysti, muttei mitään mielenkiintoista.

No eipä tässä nytkään mitään huippu interesting kamaa ole tulossa :)! Mutta siis elossa ollaan.

Monan kuulumisia sen verran että se rupeaa nyt pakkasilla muistuttamaan enemmän palloa kuin koiraa, Mummelimme kyljet ovat huomattavasti pyöristyneet ja vyötärökin alkaa olla vaarassa kadota tätä vauhtia! Mona nimittäin kuvittelee, ettei pakkasella tarvitse kuin kääntyä tarpeillaan pihassa ja sitten rynnätä takaisin telkkarin ääreen mussuttamaan herkkuja.

Olen myös yrittäny opettaa Monalle uusia temppuja :D. Tosin yritykset kaatuvat melkeinpä aina siihen, että jommaltakummalta menee hermo.. Esim. viimeksi yritin opettaa monaa nousemaan jalkatuolinpäälle, sain sen nostamaan etutassunsa kyllä siihen tuolin päälle, mutta piski kuvitteli että hänen tehtävänsä on seistä siinä kahdella jalalla etutassut tuolilla ja haukkua! Joka kerta kun yritin saada Monniskaa hyppäämään tuolille niin riiviö vaan rupeaa haukkumaan ja viuhtomaan hännällään ikäänkuin sen päässä ei liikkuisi mitään ;)! Noo.. pitää keksiä joku hieman helpompi temppu...

En muuten tajua mistä Monniska saa virtaa, koiran on 11 vuotta mutta tuossa se vaan vouhkaa lelujen kanssa ja juoksentelee kuin mikäkin pentu :)! Sellaisenkin jutun olen pistänyt merkille, että kun Monalla oli ennen tapana saada tärinäkohtauksia (vaikutti siltä kuin sillä olisi kipuja), niin niitä ei ole ollut aikoihin! Siis moneen moneen kuukauteen se ei ole tärissyt muuta kuin kylmän takia. Lisäksi sen irronnut kynsi on parantunut hyvin, Monahan sai siihen lopulta antibiootti kuurin kun se tulehtui, koska Mona ei nuoli sitä koko ajan. Mutta nyt se ei edes tajua että kynsi puuttuu. Ikinähän siihen ei uusi kynsi kasva, mutta hyvin se pärjää loppuelämänsä tuollaisena kuin on.

 

Itselläni alkaa huomenna 4viikon pituinen työharjoittelu jakso, jota seuraa sitten hiihtoloma heti perään! Ihanaa :)! Ei mitään koulujuttuja kokonaiseen kuukauteen. Torstaina juuri väsäsin esitelmän aiheesta: Suomi hyvinvointivaltio? tuli muuten aikamoinen mielipidekirjoitus siitä.

Ja eilen muokkailin picasalla kuvia oikeaan järjestykseen ja parantelin monissa värjeä yms. MUTTA SITTEN! eilen illalla menin uudestaan koneelle ja se koko hemmetin kone on tuhoutunut! Tietokone ei suostunut avautumaan koska siitä oli kadonnut joku ihme järjestelmä juttu ja se on nyt siis rikki se tietokone. No ei se mitään koska suurin osa kuvista on kuitenkin myös tällä toisella koneella.

Olen myös ehtinyt tässä välissä käydä katsomassa avatar- elokuvan. 3D jutut oli sinänsä ihan hienoja, mutta juonesta ja niistä sinisistä ukkeleista en juuri pitänyt..  :) Seuraavaksi suunnitelmissa mennä katsomaan se Alice in Wonderland Tim Burtonin versiona. Siitä on kyllä suuret odotukset. Lisäksi sisko ja hänen koiransa kävivät joulun jälkeen kylässä, mutta koska siskon hauveli on niin aktiivinen penikka, en saanut niistä oikeastaan yhtään järkevää kuvaa :D! Bella yritti kovasti pitää kuria, mutta sai kyllä kerrankin nenilleen kun sitä paljon isompi pentu kylmästi lyttäsi sen alleen, kirjaimellisesti. Bella viettikin sitten loppuvierailun turvallisesti makuuhuoneen oven takana.

Kuvia olen taas jonkun verran ottanut, mutta koska ihana kameraiseni ei kylmillä säillä tai sisätiloissa oikein toimi, niin laatu on vähän mitä on :D. Laitan tähän nyt sitten saman tien pari kuvaa...

Minä ja Monniska :)! Oli pakko ottaa yhteiskuva kun olen itse yleensä aina kameran takana eikä ole yhtään kuvia meitsistä ja Monasta yhdessä.

Mona ulkoilemassa siilin kanssa, takki on Monan entisen omistajan Jessin viime talvena tuoma lahja :)!

Ja siinä on Unski omassa kopperossaan lämpimän viltin kanssa.

Bella loikoilee soffalla , loput kuvat löytyvät blogin reunassa olevista kansioista:)