Eilen olin Julian luona (linkeissä prinsessapäiväkirja) mässäämässä ja katsomassa elokuvaa :). Paikalla oli pari muutakin kaveria ja Mona, koska Julian koira Iita lähti muiden heidän porukoidensa kanssa mökkeilemään, ja minä olin ollut Monskasta jonkun aikaa erossa :D enkä raaskinut jättää sitä kotiin niin Monniska sai tulla mukaan. Tosin Mona pääsi vain sillä ehdolla että meitsikin menee saunaan, koska minähän en ikinä sauno...Se oli kidutusta, mutta Mona kyllä meni saunaan mielellään ja viihtyikin siellä paljon pidempään kuin minä.

Elokuva jota katsottiin oli joku merirosvoradio, hieman omituinen elokuva, pointti jäi tajuamatta mutta ei voi mitään. Monniponni oli ihan taivaassa kun sai leikkiä kaikilla Iitan leluilla, aluksi Mona ei olisi uskaltanut edes eteisestä tulla pois mutta tajusi se kuitenkin äkkiä ettei Iita ollut paikalla.

Lainasin viikolla pari kirjaa kirjastosta, kaksi valokuvauskirjaa. Toinen på svenska ja toinen suomeksi. Ruotsinkielinen kirja on muotokuva kirja ja suomenkielinen taas kertoo millä asetuksilla saa millaisiakin luontokuvia :). Koetan jossain vaiheessa saada kuvia ihmisistä, ihan vain kotikutoisesti lakanoita ja halogeenilamppuja apuvälineinä käyttäen, jos nyt jonkun saan malliksi suostumaan :D.

Tänään otin paljon kuvia pihalla ja iltalenkille ajattelin myös ottaa kameraatin mukaan :). Monniskasta on tosiaan tullut omituisen reipas, se hakee nykyään lelun itse ja tahtoo leikkiä ja luoksekutsuttaessa se tulee nopeasti luokse.

Tosin tänään pihalla Mona ei ollut kuulevinaankaan kun huusin sitä, saamarin piski oli nimittäin mennyt puuvajan alle. En todellakaan halua tietää mitä lkaikkea koirat on jemmanneet sen vajan alle. Oli todella lähellä ettei lähtenyt Monska korvista ympäri kun se mönki pikumustana vajan alta pois! Mutta enhän minä usko väkivaltaan joten sai vain torut riittää ääliö koiralleni :). Bellakin tuli sitten myöhemmin pihalle mutta kamerasta loppui akku vähän ennen kuin Belluska uskaltautui pihalle, joten siitä en oikein kuvia saanut...

Laitan taas kuvia kunhan ehdin, nyt kameran johto ei ole mukana joten en saa kuvia koneelle :(. Koska vaikka tässä onkin muistikortin olen unohtanut idioottina alustaa muistikortin niin en saa kuvia suoraan siitä koneelle... Voi hohhoijaa :D. Täytyy ensi kerralla muistaa.

Nyt lähden lenkille Unskin kanssa :)